Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Seksualitet

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Du kan måske find en person familie/venner som du stoler på du kan sige det til. Og så når du har vendte dig lidt til at nogen ved det kunne du sige det til nogen andre tætte personer du ved. Er sikker på at du kommer til at støtte dig.

  • Liza, Non binary, 13 år

Jeg synes ikke det er alt man behøver fortælle andre. Nogen ting må man godt beholde som en lille hemmelighed. Jeg har selv fornylig fundet ud af jeg også godt kan li piger. Jeg har været kæreste med en dreng en kort periode og det gik rigtig godt men han gjorde det desværre forbi. Fornylig skulle jeg så sove med en ret ny veninde. Havde overhodet ikke tænkt over det på forhånd men da vi lå under dynen fandt vi ud af vi godt ku li hinanden. Det blevikke til meget søvn den nat for der var så mange ny ting og undersøge. Vi var megatrætte næste morgen men fik det snakket igennem og besluttede vi ville holde det for os selv. Som sagt må man godt ha nogen hemmeligheder for sig selv.

  • Vicki, Pige, 14 år

Hejsa 🙃
Kan godt forstå du ikke helt ved hvordan du skal sige det. Du kan jo sagtens vente til du finder et tidspunkt hvor du kan mærke at du klar til at fortælle folk det.
Jeg har faktisk altid syntes det var mærkeligt at man ” skal fortælle folk sin seksualitet” men det er kun hvis du er biseksuel eller homoseksuel m.m. For den dag man har fundet nogen man vil f e.k.s vil være kærester med, finder folk jo ud af deres køn ligemeget hvad. Om de så har en dag en uge eller med det samme opdager det gør vel ikke den store forskel? For man har den samme seksualitet ligemeget hvad jo.
Det ikke specielt til dig jeg siger det, det bare min mening jeg ville dele.

Jeg ved og tror det nok skal gå🧡🙃

  • En pige som ville hjælpe alle hun kan💕, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat