Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelskelse aldersforskel

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det er en stor forskel, så jeg synes, du skal give den lidt tid og måske lade være med at være sammen med ham så meget og prøve at fokusere på andre drenge.
Men hvis du stadig er forelsket efter 0,5 til 1 år, så bare go for it

  • Anonym

Det er en stor forskel, vil ikke lyve for dig. Altså 11 årig sammen med en 14,5 årig person. Uha. Synes du skal vente lidt, altså til du bliver 12 MINDST så er det mere normalt

  • Anonym, Pige, 14 år

jeg synds at du skal bare være venner med ham stadig intl du bliver lilesmule ældre fordi en på 11 og en på 17 passer ikke sammen i en forehold og for bg aldersforskellen er meget risky og fordi du ved ikke hvad en på 17 kan gøre på en på 11 jeg ved godt hvad de kan og jeg har haft en på 17 før han var meget horny 24/7 og det var ikke så rat at han var det hele tiden

  • dreng, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat