Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kan hun lide mig?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey smukke. Synes det er virkelig cute og jeg har også selv stået i den her situation og tror bare at du på en eller anden måde skal flirte med hende på en stille og rolig måde for at komme lidt tættere ind på hende. Og så måske også sige til hende i en eller anden forbindelse at du er til piger. Måske åbne dig lidt mere op for hende så hun føler at i kender hinanden godt og kan stole på hinanden.

  • Jeg er her for dig, Pige, 16 år

Helt enig. Bare prøv at flirte stille og roligt. Hvis i kan komme til at se film sammen så foreslå evt. en film med to piger der godt kan lide hinanden. eller tal om en bog, hvor det sker. Og så se hvad hun siger. Du kan måske også “helt tilfældigt” finde noget på computeren hvor to piger kysser hinanden og så mærk hvad hun siger til det. Du skal ikke lade dig slå ud af hun officielt ikke er til piger. Mange piger er nysgerrige og vil gerne prøve noget selv om de måske ikke er direkte lesbiske. Krydser for dig.

  • Majken, Pige, 15 år

Det sker ikke. Hun er ikke til piger, og det skal du respektere, da det kan være enormt grænseoverskridende at blive flirtet til af det samme køn.

  • G, Dreng, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat