Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Score andre piger

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hey
Jeg er en pige på 14 og har også nogle drenge venner lidt lige som dig.
Piger kan godt lide drenge som spørg ind til fritidsting skole osv.
En af de VIGTIGSTE ting er at du ALDRIG må svine hendes veninder til
en af de ting der betyder mest for en pige er veninder og hvis hendes veninder kan lide dig så har du allerede vundet en stor del af hende.

  • pige på 14, 14 år

Hej dreng på 15
Kan godt forstå dig det er dejligt at have et tæt forhold til nogen andre end the boys.
Start med fx at starte med at spørge ind til hende og hendes fritid piger elsker når du virker intraseret (måske) mere end du er. Det at du er en glad og smillende person gør dig i den grad tiltrækkende og komplementer hende for hendes smil ansigt og måske krop men prøv at lad være med at nævne hendes as* eller bryster for så kan nogle piger godt blive fornærmet.

  • Mvh pige på 14, Pige, 14 år

Hej
Jeg synes det bedste tip du kan få er bare at være dig selv, fordi der er ikke en eneste der vil være sammen med nogen der ikke var dem selv. Jeg vil i hvert fald falder lige for fødderne af en hvis de bare var sig selv. Jeg kan heller ikke det med drenge så i mit til fælde så der er nok mange der har det på samme måde.
Mvh mig

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat