Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Savner eks

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Altså vil lige skrive min tanke om det… fx hvis du ikke føler den kemi du havde inden så kunne det være at du skulle vente ind til at du er helt sikker eller måske snakke med ham hvis det noget du føler du kan;) hvis det hjælper😊

  • Person, Pige, 14 år

hey søde, vil lige informere dig om at det på ingen måde er dumt at savne sin eks og at savn til sine tideligere ekser har alle. det tager tid at komme over sin eks, og sådan er det hos alle. mit råd for at slip af med dit savn, er nok at lade vær at omgåes ham så meget. det kan gøre dit savn endnu større! ellers så prøv at snak med ham om det, og så kan i tag den derfra.

  • person, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat