Brev

Samme crush som veninden…

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 13 år. Jeg har selv prøvet noget lignende før jeg blev sur på min veninde men efter 2-3 dage aksepterede(staves) jeg det og så kunne ingen af os lide ham mere. Men jeg synes du skal fortsætte med ham der “Svend” og vis du betyder nok for din veninde så vil hun akseptere det 🙂 håber det kunne hjælpe

  • Anonym, Pige, 11 år

Kan godt forstå din veninde bliver lidt sur når du snakker om ham så det skulle du nok lade være med ihvertfald ikke snakke om ham med hende. Jeg synes ikke du skal droppe Svend, men bare lade være med at snakke om ham lige foran din veninde.

  • Anonym, Pige, 14 år

hej, pige på 13år.
det kommer an på hvem du holder mest af…
hvis jeg var dig vil jeg gøre det bedste for min veninde.

du kan måske spøger din veninde om det er ok at du er venner med “svend”

håber jeg kunne hjælpe.(:

  • pige på 11 år, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?
Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere