Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

samme crush som bedste veninde

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Du skal ikke bare give slip på ham for hende

  • Anonym, Pige, 12 år

Kære pige på 12 år,
Jeg har selv været der, så forstår dig fuldt ud. Du skriver i dit brev, at det er et stort problem for dig at i har det samme crush. Du beskriver det i sit brev som om crushet mere er til dig end din veninde. Hvis din veninde bliver sur på dig over det, så viser hun bare hun er en dårlig veninde overfor dig. Hun skal bare respektere at han bedre kan lide dig end han kan lide hende. Det er forståeligt hun er ked af det. Så snak med hende om det hele, fortæl hinanden om hvad i har på hjerte.
Kærlig Hilsen

  • A, Pige, 14 år

Hej jeg er pigen der har skrevet brevet. Pige på 14 tak for brevet og alle andre. Altså nu har jeg fundet ud af at han godt kan lide mig (han skrev til mig) men hved ikke helt hvordan jeg skal sige det til hende hvis jeg skal

  • Pige der skrev brevet, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat