Brev

samme crush som bedste veninde

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Du skal ikke bare give slip på ham for hende

  • Anonym, Pige, 12 år

Kære pige på 12 år,
Jeg har selv været der, så forstår dig fuldt ud. Du skriver i dit brev, at det er et stort problem for dig at i har det samme crush. Du beskriver det i sit brev som om crushet mere er til dig end din veninde. Hvis din veninde bliver sur på dig over det, så viser hun bare hun er en dårlig veninde overfor dig. Hun skal bare respektere at han bedre kan lide dig end han kan lide hende. Det er forståeligt hun er ked af det. Så snak med hende om det hele, fortæl hinanden om hvad i har på hjerte.
Kærlig Hilsen

  • A, Pige, 14 år

Hej jeg er pigen der har skrevet brevet. Pige på 14 tak for brevet og alle andre. Altså nu har jeg fundet ud af at han godt kan lide mig (han skrev til mig) men hved ikke helt hvordan jeg skal sige det til hende hvis jeg skal

  • Pige der skrev brevet, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere

Voldsom Kærlighed

Voldsom Kærlighed er for dig mellem 16-24 år, som har brug for hjælp til at bearbejde dine oplevelser og leve et ungdomsliv uden kærestevold. Er det ikke dig, men én du kender, der er udsat for kærestevold, så kan du også få hjælp til at hjælpe den, du kender. Mange unge synes, at det kan være […]
Læs mere
Chat
Chat