Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Akavet?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey smukke. Kender det 100% godt men jeg tror du godt selv kan mærke når det føler “godt” og når en dreng bare flirter med dig for at få sex. Hvis det er at nogen er forelsket i dig og omvendt kommer det meget naturligt og hvis du er bange for at kysse en dude så sig det til ham så skal han nok passe på dig hvis han er den rigtige for dig

  • Jeg er her for dig, Pige, 16 år

Hej, pige på 16 snart 17.

Jeg er en dreng, og jeg er lige blevet 17, og jeg har selv haft det på samme måde som du skriver!
Det var ikke noget problem for mig, at jeg ikke havde noget med nogen, men det var da træls at jeg ikke kunne få mig selv til at sige eller gøre noget tilbage når jeg blev flirtet med, for hvad nu hvis det kunne blive godt med vedkommende?

Men da jeg startede i 9. klasse fik jeg ret hurtigt min første kæreste : ) Har aldrig rigtigt haft venner, men hende her var rigtig sød og overbærende med mig og min generthed : ) Hun tog sig god tid med mig og sørgede for at kende mine grænser. Vi slog op, men vi var sammen i et halvt år, så mon ikke det gik meget okay : “)

Sådan skal det også nok gå for dig!
Bare gør det du er tilpas med, og ikke mere. Hvis nogen presser sig på dig, så fortsæt ENDELIG med at smutte! Ingen skal tvinge dig til noget, og du skal ikke gøre noget for nogen udover dig selv.

Nogle er klar når de er 14, og andre først når de er i deres 20’ere (ellere senere selvfølgelig). : ) Intet pres, bare tag dig god tid og gør det du har det godt med, med hvemend du har det godt med. Du skal nok lære det, og det skal nok gå. :]

Jeg håber mit svar kunne bruges til noget.
Hilsen DM.

  • DM, Dreng, 17 år

Hey søde pige.
Læs op på det! For jeg er præcis som dig. Hehe.
Flirts er mega svære! Og det jeg har prøvet, er bare no go!
Så ik dril dem(eller klask en spegepølse-mad i nakken på dem)
Haha. Jeg håber du finder ud af noget.
Vh. Den lille dansker

  • Danskeren, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat