Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvordan gør man?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Så vent til den rigtige kommer. Brug tiden fornuftigt for at blive bedre. Bliv bedre til at socialisere- ikke kun for at finde kæreligheden men også for at det er en generel ting der er god at være god til. For guds skyld aldrig nogensinde klæd dig selv af kun for at drengen ville kunne lide dig. Den rigtige dreng vil have dig for dig, og ikke dig for din krop.

  • Dreng, Dreng, 16 år

Hvis jeg skal være helt ærlig, så vil jeg ikke have en med store bryster og falske vipper. Og hårfarve er ligemeget.
Fortrækker så også en der ikke bruger for meget makeup.
Dog, så om et år når du bliver 15 og går i 7-9 klasse, så kommer rigtig mange af drengene til at være nogle idioter som kun tænker på sex. Så forbered dig på det…

Dog også mange piger der ændre sig meget i 7-9, begynder at gå med mere make up, lidt frækkere tøj hvis man skal kalde det det, og begynder at finde billeder af drenge og rate deres udseende og snakke om kærester osv.

Mit råd ville nok være at bare springe ud i det og se hvad der sker, men være sikker på du ikke ender op med de forkerte personer. For eksempel kender jeg en dreng der originalt var meget normal, lidt meget energi måske. Men så begyndte han at gå med nogle andre personer og nu er han endt ud i stoffer og lignende.

  • Anonym, Dreng, 15 år

Hvis de gør grin, varer det nok ikke så længe. Noget som altid giver selvtillid er at tænke således: “Jeg kan ikke sige noget forkert,” inden man skal tale med nogen. Det hjælper i hvert i fald mig. Hellere prøve end slet ikke at prøve. Chancen for at du scorer, bliver større lige så snart du bare prøver

  • Anonym, Pige, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat