Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Red flag?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

PAS PÅ!

For alt hvad du gør syntes jeg at du skal droppe ham, han prøver at manipulere dig til at få dig til at være mere sammen med ham, og hvis du falder i den fælde så gør han det nok vildere og vildere

Pas også på at du er sikker på at han nu er den han udgiver sig for

Bare husk at passe på

  • Sch, Dreng, 15 år

Hey
Vær forsigtig med folk du møder på nettet, du ved ikke om han er den han udgiver sig for at være. Det lyder lidt som om at han prøver at manipulere med dig, og det er ikke sundt. Jeg synes at du skal slå op med ham, men det bestemmer du selfølgelig selv. Du skal altid huske at gøre hvad du vil, og ikke hvad andre vil have dig til at gøre.
Husk at pas på dig selv <3

  • Benjamin, Dreng, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat