Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

HJÆLP

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det kunne godt være, at han prøver at gøre dig jaloux (fordi han kan lide dig) jeg er også 13, men jeg har hverken en crush eller kæreste. Held og lykke!

  • V

Jeg har selv prøvet noget af det samme og vi er kæretster nu og han gjorde mig jaloux så prøv og spørg ham hvorfor han gør det og så sig dine føelser

  • Hej, Pige, 14 år

Det bedste du kan gøre er at ignorere ham. Tro mig har prøvet næsten noget af det samme. Han prøver at få dig til at blive ked af det “jaloux” fordi hannen godt ved du kan lide ham. Hvis du reagere ved at sige “hvorfor gør du det” eller blive ked af det er hans job altså “fuldført” derfor er det bedste at ignorerer ham da det vil gøre ham mega forvirret og sur da han jo troede du var fuldstændig crazy omkring ham. Og måske løber han endda kravlene tilbage til dig. Men husk altid IK FLIRT MED EN DRENG DER HAR EN KÆRESTE det er på ingen måde og vil aldrig være i orden så prøv at ignorere ham. Det virked for mig;)

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat