Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvordan score jeg

Hej jeg er en dreng på 18 år,

mine venner kalder mig gay and autistic.

Men jeg vil nu mene jeg er mere mørk og mystisk,

Jeg har fumled et par piger indtil videre

fordi jeg ikke kan tale til dem;(

Nogle der kan hjælpe mig med at få det der såkaldte rizz

Dreng, 18 år
Svar fra andre

Børn

Ærligt piger kan lide når du viser interesser for dem. Men lad vlr med at være helt crazy. Fx du kan hente noget for dem eller gøre noget for dem,være respektfuld over deres familier og venner,snak med dem ok tit. Måske 1-2 gange om ugen når i blive okay tætte venner bare lad vær med at tag det for hurtigt. Du kan begynde at komplimentere dem subtly efter i har været venner for 1-2 måneder. Efter det prøv at dab dem up og blive ved med at holde deres hånd jeg kan husk en dreng vil altid røre ved mit hår og jeg ku lide det så måske prøv det ogs. Være sød og respektfuld men ikke for sød og respektfuld hvis det giver mening?? Tag ting lidt langsom.

  • T, Pige, 15 år

Bare vær sød. Giv dem komplimenter. Spørg om fit checks. Spørg til hvordan deres dag har været. Vær interesseret i hvad de siger. Hvis du kommer så langt så lad dem vælge en film, og vær interesset i den.

  • Anonym, Pige, 16 år

Du skal bare udstråle selvsikkerhed.

Hvis du føler dig selvsikker, føler dig som en der bare kan score alle damerne, øver lidt rizz foran spejlet, så er det også det du udstråler. Det er attraktivt.

Husk at det ikke er hvad du siger og gør, det er attraktivt. Det er det humør, du siger og gør tingene i, som er attraktivt og rizz.

Jeg synes faktisk… Ved godt det lyder lidt mærkeligt… At du skal øve dig på dine venner først. Tag dem på låret for sjov, når i sidder ved siden af hinanden. Det viser dem, at du er selvsikker, og så stopper de nok med at kalde dig autistisk… Ved godt det er lidt bøsse, men det er jo bare for sjov. Hvis du føler dig anerkendt som en Alpha af dine venner, er det også det, pigerne ser.

  • Anonym

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat