Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kærlighed

Hej jeg har det svært med en dreng

som jeg er forelsket i.

Jeg føler han kan lide mig

men på en anden måde gør jeg ikke.

Jeg tør ikke helt at spørger ham

fordi han snakker tit om andre piger

jeg føler vi tæt

men ved ikke

om han også syntes det

hjælp en forvirret pige

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Jeg ville personligt ikke tale om andre piger (eller i mit tilfælde drenge) med den person, jeg kan lide, da man jo gerne vil vise, at man er interesseret i personen. Så jeg forstår ikke helt, hvorfor han gør det. Hvis han kun har gjort det er par gange kan det være, at han bare afprøver vandene og forsøger at få en reaktion ud af dig/gøre dig jaloux, men hvis det er noget, han gør ofte, tror jeg måske, at han bare ser dig som en ven.

Men igen er det altid svært at vide, hvad andre folk tænker eller føler, hvis man ikke direkte spørger dem. Så jeg ville opfordre dig til i første omgang at starte blidt ud med f.eks. at drillende spørge, om han kan lide nogle og observere, hvordan han opfører sig omkring elller omtaler andre piger, og efterfølgende selv mærke efter, om du har lyst til at fortælle, at du er forelsket i ham.

  • a., Pige, 17 år

Kære du velkommen.
Du er da vist forelsket. Og han er sikkert meget dejlig. Jeg regner med at han er 13 år som dig. Når jeg spørger om hans alder, så er det fordi, at mange drenge på 13 år vil gerne være venner. Piger er nok mere interesseret i kæreste relationer. Hvad tænker du om ham? Men er han interesseret i en pige, at være kæreste med en pige. Eller kan han godt lide at have mange pigevenner? Jeg kender ham ikke, hvad er det værste, der kan ske, hvis du spørger ham? At blive afvist. Ja, det er det hele, der sker. Og så må du sørge over det, og så forhåbentligt finde en ny dejlig fyr. Men hvis du ingenting gør, så står du jo bare der? Hvorfor tænker du, at det er drengen, der skal spørge? Pige/dreng har følelser, bliver forelskede, og må give udtryk for dette. Hvis modparten ikke gengælder de følelser, så gør det selvfølgelig ondt. Hvis nu en dreng er forelsket i dig, men du takker nej til at være kæreste med ham, så gør det da ondt på ham. kærlighed er ikke altid gengældt, om det er mand eller kvinde. Men du er meget ung, så hvis du ikke syntes, at du kan spørge, så er der kun tilbage at være afventende

  • Anonym, Pige, 21 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat