Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kysse

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey søde dreng
Personligt vil jeg 100% helst have at drengen spørger om de må før de gør det da det gør at jeg føler at i er med på at jeg har et valg ikke alle drenge har tanken om ar spørge først så bare det at du tænker over det og spørge synes jeg er rigtig dejligt at høre du virker som en meget betænksom og tænksom dreng der ikke vil såre eller overskride en piges grænse og det skal du vide det sætter vi meget pris på især os som har prøvet det modsatte men spørg før du gør noget de fleste piger vil gerne ligesom mig spøgeres så de føler de har lov til at sige nej hvis de ikke er klar jeg vil sige jeg ville ønske det var mig med det ved jeg godt det ikke er så jeg kan bare håbe på at ham jeg finder er lige så sød som du virker til at være held og lykke med kærligheden og tøser vi er ikke altid helt nemme at blive kloge på I know

  • H, Pige, 20 år

Ja spørg ! <3

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er meget forskelligt. Da jeg begyndte at date en dreng (han er nu min kæreste) var vores første kys os der grinte og bare snakkede og så fik vi øjenkontakt og han kiggede på en speciel måde ned på mine læber og jeg gjorde det samme men med ham, så læner han sig ind og så kyssede han mig. Jeg syntes det var virkelig rart og jeg havde det 101% fint med at han kyssede mig. Så det kommer også meget an på om du kan mærke på hende at hun godt vil.
Men uanset hvad er det også bedst at være på den sikre side og bare lige spørge.

  • E, Pige

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat