Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

første kys

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

tag det stille og roglidt jeg har det samme problem. og chattede lidt med børnetelefonen for ikke særlig længe siden og skulle bare tag det stille og rogelig. ligepludelig kommer det bare og så finder du ud af om det er godt eller noget du ikke gider forsætte håber du kunne bruge mit svar

  • bb her, 13 år

Bare vær selvsikker, så går det godt.

  • Anonym

Prøv bare at kys ham… hvis det virker mærkeligt, så sig at det var en joke så du kunne se hvordan han reagerende. Held og Lykke🩷

  • S, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat