Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg er syyygt forelsket i min bedste veninde

Jeg har et kæmpe crush på min bedste ven.

Vi er ret tætte og jeg vil ikke fucke noget op,

især fordi vi også allerede er i en større vennegruppe sammen.

Men på den anden side vil jeg jo også gerne være mere en venner.

Hvad gør jeg???

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 14 år.

Jeg forstår godt din indre diskussion med dig selv. Dog kan man ikke selv bestemme sine følelser, måske burde du “break-the-ice” og tage snakken med personen alene. Jeg forstår det er en udfordring, da du er nervøs for hvad der vil ske efterfølgende, men jeg syntes du skal prøve og springe ud i det, fordi man kender jo ikke svaret før man selv prøver og finde dette.
Og husk der er intet galt med at have de følelser du har.

  • Anonym, Pige, 19 år

Hej pige på 14
Jeg syntes du nok først skal finde ud af hvad hun syntes om at være kærester med en pige og spørg lidt ind til hvad hun syntes om det. Eller lav en joke med hvis I var kærester og se hendes reaktion.
Også er det vel bare at springe ud i det, du kan godt!❤️

  • Mig, Pige, 14 år

Jeg tænker det kan gå begge veje. Første gang jeg fik et crush på en veninde gik det bestemt ikke ret godt men vi var nok også for umodne og barnlige. Men anden gang jeg fik et crush på en veninde gik det meget bedre. Altså vores soveaftaler har jo fået et andet indhold men det har bare gjort os tættere og vi har lært hinanden at kende på en ny måde men vi er stadigvæk meget afklarede i vores venindegruppe. Vi har det stadigvæk rigtig godt i den så jeg synes ikke det fucked noget op i forhold til de andre. Så som sagt kan det gå begge veje, du må nok tage en lang snak med hende og så se hvad i beslutter jer til.

  • E., Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat