Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg elsker mig beste ven

Hej

jeg er 13 år jeg gay

jeg elsker min bester ven

hvor Dan siger jeg det

ps mig og min ven har vart ven i 4 år nu

Dreng, 13 år
Svar fra andre

Børn

Hej jeg er lesbisk og jeg havde et crush på min bedste veninde som også er lesbisk. jeg ventede i lang tid for at den følelse skulle gå væk men det gjorde den ikke så jeg spurgte hende og så blev vi kærester. (vi er sidenhen slået op)

Men hvis du ikke ved hvordan han har det med at være gay og sådan noget syntes jeg at du skal prøve at tale med ham om det at være til det samme køn. Du kunne starte med at sige at du havde hørt om en der er gay og se hvordan han reagerer. hvis han reagerer negativt skal du ikke sige noget men hvis han reagerer godt så syntes jeg at du skal sige at du er gay hvis han ikke allerede ved det.

Men mit råd er at prøve at vente og se om følelsen går over. hvis ikke syntes jeg at du skal prøve at sådan flirte lidt med ham eller ser om han gør noget som kan være tegn på at han kan lide dig:)

Kh den 15 årig lesbisk<33

  • N, 15 år

Hey. Pisse sejt at du tør sige det. men hvis jeg var dig ville jeg nok bare sige det til min bedste ven hvordan jeg har det og så håbe på at han også har det på samme måde.

  • Jeg er her for dig, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat