Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Prøve med pige?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 15,
Jeg synes bare du skal blive ved med drengen og, hvis det ikke fungere, så ved du, at du er til piger. Men, hvis du er vild med begge kunne det også være en mulighed, tror nok det hedder bisexuel, men er ikke sikker. Håber mit svar hjælper.
Kh Hjælperen

  • Hjælperen, Pige, 11 år

kære pige 15 år jeg er selv biseksuel du kan godt prøve med en pige men du skal være sikker på at du er klar til at sige det til hende

  • en der vil hjælpe, Pige, 14 år

Jeg gjorde det selv da jeg var på vej ind i et forhold med en dreng. Jeg var nemlig også i tvivl om min sexualitet. Jeg havde så en soveaftale med en veninde og vi snakkede lidt om det og blev så enige om at sove nøgne. Jeg fik en god tilfredsstillese og fandt derved ud af jeg nok var bi. Jeg kunne derfor gå med åbentsind ind til det her forhold med drengen og jeg fortalte ham hvordan sagerne stod og at jeg var bi. Han syntes det var dejligt jeg var ærlig og det gjorde ham ikke noget og jeg selv fik ro i sindet. Så jeg kan bestemt anbefale at prøve med en pige.

  • Annika, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs og giv råd til at springe ud

Vil du gerne fortælle din familie og venner om din seksuelle orientering?

Her kan du få andre børns gode råd til, hvordan du kan gøre det. Du kan også dele dine egne oplevelser og gode råd.

få flere gode råd og viden om seksuel orientering

Er jeg homoseksuel? biseksuel? Aseksuel? Og hvornår er man overhoved sikker? Det er spørgsmål, som vi oplever, fylder meget på BørneTelefonen. 

Der findes ikke noget rigtigt eller forkert svar. Det kan være meget forskelligt, hvordan man mærker sin seksuelle orientering. Nogle oplever også, at deres seksualitet ændrer sig flere gange i livet. Det handler om, hvad du føler dig tryg og godt tilpas med.  

Her kan du teste din viden om seksuelle orienteringer, få andre børn og unges gode råd til at springe ud, og få hjælp til hvordan du kan blive mere tryg ved din seksualitet 

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat