Brev

Problemer med en Pige

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
Jeg tænker du måske skulle tage en snak med hende selvom det kan være mega grænseoverskridende. Det kan jo være at hun har det på samme måde, men bare er for bange eller genert til at vise det! Så snak med hende!!
Held og lykke 🙂

  • :), Pige, 14 år

Hej dreng 13 år

Du giver udtryk for hun ikker er interesseret i dig, men du er ikke helt sikker. Hvis det påvirker dig meget, så prøv at tage en snak med hende. Du kan også bare have det sjovt med hende og hendes veninder, og se hvad tiden bringer.

Håber det hjælper

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat