Brev

Problemer med drenge

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

GO FOR IT GIRL!

  • HEJ, Pige, 17 år

Nu er du jo ældre end mig, så det er svært at site sig i dot sted.
Men jeg syndes at du skal sige det til ham måske har han det på samme måde med dig? Måske har han kun fådet en ny kæreste fordi han opgav dig vis ham du stadig kan lide ham selv om i forladt hinanden før i tiden.

  • Louise, Pige, 14 år

En ting du kan huske på i denne situation er “Man skal ikke fortryde det man har gjort, men det man ikke gjorde”
Jeg tror du vil fortryde meget, hvis du ikke får fortalt ham hvad du føler, men det er virkelig også vigtigt at du lytter til ham. Han har jo en kæreste, og det må du acceptere, hvis han altså fortæller dig, at han er glad for det forhold han er i nu. Men ønsker dig alt held og lykke, og håber du vinder ham tilbage!

  • Sofia, Pige, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?
Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere