Gratis

anonymt

24/7

Brev

Problemer i forhold

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Spørg ham om han er ok efter alt hvad der er sket. Du kan fx spørge om i skal mødes på et tidspunkt og få snakket alt igennem. Det er jo bedre at få snakket med ham nu, end at miste ham. Fortæl ham, hvor vigtig han er for dig, og hvor ked af du ville være for at miste ham.
Held og lykke!

  • Anonym, Pige, 13 år

Hej
Jeg kan godt forstå du er ked af det, hvis det er din første kæreste. Du kan prøve at skrive til ham, og spørger hvordan hans dag har været. Så kan I prøve at starte ud som venner igen. Men husk at hvis han ikke gider og svare dig, så er han ikke en du skal samle på. Men det er okay at være ked af det.

  • Anonym, Pige, 16 år

Hej jeg har prøvet det sammen som du står i lige nu du kan prøve og skriv til ham og spøger om han er Okay eller om han er ked over noget ellers synes jeg i skal startet på nu det gjordet jeg og det hjalp jeg rigtig

Håber du kan bruge mit råd

Kh pige på 16 år

  • M, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat