Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Problem om dreng fra klassen

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hejsa 😀
Jeg synes at du skal gøre, hvad du føler for.
Hvis både du og han vil være kærester synes jeg bare i skal kaste jer ud i det.
Og det med at han er en klovn i timerne og at du føler at det er pinligt, måske skal du konfrontere ham med det? ikke tal hårdt, mby bare gør ham opmærksom på at han irriterer folk.
Der er mange, der har kærester (og alt, der indeholder) som 13 årige og det helt normalt, dog synes jeg personligt at sex er lige tidligt, men hvis begge parter har lyst synes jeg bare at man skal udforske det.

  • Dreng, Dreng, 14 år

Hej. Har haft et lidt ligende problem. Hvis du godt kan lide ham og vil være kærester med ham så synes jeg at du skal snakke med ham om at du godt vil være kærester. Du skal ikke tænke på hvordan han opfører sig i klassen. For hvis du kan lide ham så skal du selvfølgelig det! Måske du kan snakke med ham om at du synes han er lidt pinlig nogengange? Men det lyder også som om en stor del af problemet er det at være kærester som 13 årig. Jeg vil bare sige til dig at det er meget forskelligt hvornår man begynder på hvad. Men jeg tror dog ikke der er særlig mange der har sex som 13 årig. Om i kysser ved jeg heller ikke. Da jeg var 13 år var der nogen i min klasse som var kærester, måske de kyssede en gang imellem, men ellers var de bare meget sammen. Håber det fik afklaret dit spørgsmål lidt❤️

  • 💜, Pige, 16 år

Hey. Gør det du føler for. Vær kærester med ham hvis du syntes. I min klasse har vi også lidt af en “klassens klovn” han er kærester med en virkelig sød pige. Som er min veninde. De er så cute sammen og hun er ligeglad hvad andre tænker om dem, og om hende ❤️ Gør det vær ligeglad . Fuck hvad andre tænker. Du er fkn sej

  • Alma, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat