Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Problem med popularitet

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hvis du elsker hende pigen der foreslog det svært med hende det var dumt at spørge op med hende men prøver hårdt for at se hende næste gang hvis du får hende som kæreste det gør marken det var bare en fejl tilgive hende lige

  • Anonymous, 20 år

Kan godt se problemet…
Det kan være ret svært med det der popularitets noget. Men hvis man tænker over det, er der mere end en måde at være populær på. Fx. Nogle er populære fordi andre ikke tær modsætte sig de, af frygt for at blive mobbet. Prøv at hvis interesse i folk og prøv ikke at lade dig gå på af det. Før du for set dig om er jeg sikker på at nogle ser de gode ting i dig 🙂

  • JellyBoo, 13 år

Få dig et godt forhold til dem i din klasse

  • Anonymous, 10 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat