Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Plz hjælp

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej.
For det første: Tillykke med dit første kys😊
Jeg syntes du skal lægge det på hylden. Et kys er ikke en kærlighedserklæring og hvis ikke hun selv har vist tegn på at det gik hende på eller at hun havde spørgsmål, er jeg sikker på at hun (lige som dig) har det okay med det, og kun gjorde det for at have det sjovt.
Jeg er sikker på at i begge hyggede jer under festen og bare vil prøve sjove/nye ting.

  • Jeg hjælper hvor jeg kan, Pige, 17 år

Hvis du ikke har følelser for hende, men samtidig har følelser for en anden, så synes jeg ikke det er en god idé at skrive til hende:)

  • Alb, Pige, 14 år

Tror det ville være godt at skrive til hende. Bare for lige at få dine følelser og hendes på plads så ingen af jer behøver tænke over det. Hun kunne jo gå og være i tvivl om det ligesom dig (:

<3

  • A, Nonbinær, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat