Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Please hjælp det her er vigtigt for mig

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hej dreng. jeg tror at hvis hun er en sød pige og hun allerede inviterede dig til at gå en tur så kan du sagtens invitere hende hjem til dig. bare spørg på en sød og venlig måde og måske tag det lidt langsomt så skal det nok gå

  • sophia, Pige, 13 år

Hej dreng på 11 år. Jeg er en pige på 11 og jeg må heller ikke få sociale medier. Jeg har næsten samme problem som dig (ham jeg kan lide kan bare nok ikke lide mig). Har du hendes nummer? Hvis ikke så bare spørg om det☺️Og så kan du skrive det til hende

  • Pige på 11 år, Pige, 11 år

Hejsa. Jeg synes at du bare skal sige det lige ud til hende på en venlig måde. Og forklare at du synes at det var irriterende at din ven ødelagde det. Bare ansigt til ansigt. Det gør ikke noget at du er genert, personligt synes jeg at det er endnu sødere. Så gør det bare. Kh mig <3

  • Anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat