Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Player hun mig

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej Du:)
det er aldrig rart at føle at man bliver leget med… specielt ikke når det er en man godt kan lide.
mit bedste råd er at snakke med hende om hun vil dig eller ham fra niende, det kan føltes mega grænseoverskridende men det er så rart når man har fået opklaret hvad der sker.
eller kan du måske snakke med en fælles ven (hvis i har en) som måske ved hvad hun tænker.
hvis det viser sig at hun bare player dig gør det mega ondt, det er virkeligt ikke sjovt… men det er trods alt bedere at vide det end at rende rundt og være i tvivl<3
husk at der er massere af fisk i vandet!
op med hovedet uanset hvad, du har et langt liv foran dig og du skal nok nå det hele<3

  • S-K, Pige, 18 år

Hej dreng på 13.

Fedt du er blevet scoret;) tillykke. Som der er blevet skrevet i det andet brev er det selvfølgelig ikke rart at blive playet med men…

Man skal fandme være forsigtig med alle de der rygter om hvem der er en player, hvem der er en bitch, hvem der er utro osv. Jeg har oplevet utallige gange at der går et eller andet rygte omkring nogen og når man så spørger en anden veninde der måske har gået til dans med hende om det er sandt så viser det sig at det er den største løgn og at den såkaldte bitch er mega sød.

Jeg synes ikke at du skal tale med hende om det da det da ikke er rart at blive beskyldt for sådan noget. Ærligt ved du så hvad jeg tror? Nogen har været jaulox over at hun hænger ud med niende og så lige har sagt i forbifarten at hun er en player.

Der er en pige der går på min skole. Der går også et rygte om at hun er en bitch men da jeg så havde snakket med nogle der ikke går på min skole men kender hende var det selvfølgelig også en løgn og bare en undskyldning for at de var jaulox.

Hav det godt!

  • Wnenen, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat