Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

14år!!!!!😓 piger pls svar

hej

jeg er 10 og jeg har et crush

på en der er 14

pleas hvad skel jeg gøre

Pige, 10 år
Svar fra andre

Børn

hej pige 10 år hvor er det dejligt du er forelsket har selv prøvet det. men du skal jo også lige huske at han er 4 år ældre end dig og der er meget allers forskel og er et anedt sted i livet ind dig. men du skal huske at det er helt normalt. kh pige 12 år

  • anonym pige, Pige, 12 år

Hej pige på 10 år jeg ved hvordan det føles at være forelsket det er spændende og måske du har lyst til at gøre noget ved det . Han er 14 og du er 10 år det er ikke så stor allers forskel men det er måske meget når du er 10 år men vis han er forelsket i dig så vil han sikkert vente på dig og vis han ikke vil så kan han ikke se hvad han går glip af.
Kh pige 10 år

  • Anonym, Pige, 10 år

Hey pige på 10, jeg kan godt forstå hvordan du føler dig og det helt normalt, men stol på mig, drenge på min alder tænker ikke rigtig på kærester på den samme måde som du måske gør lige nu, mit tip er måske at vente nogle år og finde en tættere på din egen alder.
Med det sagt betyder det ikke du at du ikke må have noget crush på en ældre end dig, håber du kunne bruge det! 😁

mvh. 14 årige dreng (ikke den samme 😅)

  • Dreng, Dreng, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat