Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Pinligt

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
Det skal du virkelig ikke finde dig i. Jeg syntes du skal gå til en lærer det ikke okay! Fordi der en dreng der er forelsket i dig skal du overhovedet ikke drilles. Selv hvis han ikke kunne lide dig skal ingen drille eller mobbe andre. Og nej det lyder ikke som om det hans skyld du bliver mobbet det lyder som om der nogen der har brug for noget at gøre sjov med og så var det det der var of drille med men det heller ikke ok. Og jeg syntes det lyder til at værer i skolen og der skal din lærer hjælpe. Hvis det svært at sige til din lærer kan du skrive et brev til din lærer over det i nu har over skolen fx. Intra osv.
Håber du får det bedre

  • Girls got power, Pige, 12 år

Nurg tusind tusind tak for sin hjælp❤

  • Pigen, 13 år

Hej
Du skal bare prøve at være ligeglad, med hvad andre syntes. Det er jo ligemeget om du bliver rød i hovedet. Alle har en eller anden ting, som de syntes er pinligt ved en selv.
Der er også en dreng fra min klasse, som godt kan lide mig. De siger også at jeg også kan lide ham, men det kan jeg ikke og de driller mig også lidt med det. Jeg har prøvet lidt at være ligeglad med det. Jeg kan også godt blive lidt rød i hovedet, når de nævner det, men det er bare, fordi jeg bliver en lille smule forlegen. Når man virker ligeglad, så ved de godt inderstinde at du ikke kan lide ham. De gør det kun for at få tiden til at gå. Mit bedst råd til dig er at være ligeglad og at du er lige, som du skal være. Der er ikke nogen der skal have lov til at gøre dig eller nogen andre usikker eller pinligt berørt.
Hilsen pige på 12 år

  • Pige, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat