Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Piger?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Tror på dig har selv en kæreste. Jeg sprang bare ud i det. Stol på dig selv
😀

  • Anonym, Dreng, 13 år

Hej med dig, og hvor er det godt du skriver!
Tro mig jeg ved, alt om at blive forelsket i piger, der er hetero (altså til det modsatte køn.) Jeg vil gøre mit bedste for at hjælpe dig, men i sidste ende skal du beslutte hvad du vil gøre. 💕
Du får hende både til, at lyde super sød og super nederen. Hvis hun virkelig er super sød, så ville hun nok ikke fortælle alle om dine følelser. Det synes jeg lige, du skal have med i dine overvejelser.
Når du siger, at hun synes lesbiske er mærkelige, for det mig til at tro, du nok ikke er sprunget ud som noget, (endu.) Måske kan du starte med at springe ud overfor hende, og fortælle du ikke synes det er særlig sjovt, at gøre grin med lgbt. Før jeg sprang ud som panseksuel gjorde folk meget grin med lgbt foran mig, det gør de meget mindre nu end de gjorde før. Så måske gør din (vendinde) det bare, fordi hun ikke ved bedre, måske vil hun være mere respektfuld hvis hun kender din seksualitet.
Hvis hun ikke repekterer din seksualitet, (Så kommer jeg efter hende,) så er det nok bedst ikke at fortælle hende om dine følelser, selvom det er svært. ):
Hvis hun alligevel ikke repekterer dig som du er, er hun så overhovedet det værd?
Hvis hun respekterer det, kan du sende hende de der “skjulte signaler” hvis hun bare synes det er helt vildt mærkeligt så stop det, og prøv at fortsætte jeres venskab hvis du kan.

Du kan også gå direkte til det, trække hende til side og fortælle hende om dine følelser, eller måske spørge hende om hun vil ses, og lære dig bedre at kende.

Hvis hun laver sjov med at kunne lide piger, og synes det er mærkeligt, så kan hun nok ikke lide dig tilbage. ):
Men giv ikke op, der kan være en chanse!

Husk at du er helt perfekt som du er, og det er intet forkert i at kunne lide en af samme køn. 💕

Held og Lykke
Mvh 🏳️‍🌈

  • 🍂, Non binær, 14 år

Det lyder til mig som om at hun måske er lidt til piger

Altså i de år jeg har været sammen med piger er de altid sådan “omg jeg kunne sagtens være sammen med dig” til hindanden selvom de ikke er til piger.

Det kan være hun gør grin med det så folk ikke tror hun er til piger, men inderst inde er gun, prøv at komme lidt mere tæt på hende via text eller sådan noget

Håber det hjælpe
Held og Lykke og god dag

  • Sch, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat