Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

piger

jeg er en dreng på 15 som er gået en klasse om, men jeg er ikke specielt dum.

mit spørgsmål er bare, hvorfor går pigerne efter 8 klasserne?

jeg forstår det bare ikke helt.

hvad gør jeg forkert?

Dreng, 15 år
Svar fra andre

Børn

Altså mange elever vælger at gå på efterskole efter 8. Klasse. Det er sådan set det eneste jeg kan komme på men du kan jo prøve og spørge dem

  • Anonym, Dreng, 16 år

Hejsa
Som jeg tolker det, er du træt af, at pigerne på din årgang går efter drengene på årgangen over jer, som du reelt skulle gå på?
Som en pige, der selv gerne kiggede efter de lidt ældre drenge, kan jeg sige, at det virker lidt mere “spændende” at få kontakt til de ældre fyre.
Da jeg gik i 8. klasse, var vi piger meget opmærksomme på det med, at drenge ud fra biologien er 2 år bagud i udviklingen, og derfor opfattede vi også de lidt ældre drenge, som mere modne og tilsvarende til vores udvikling.
Dog vil jeg også sige, at det ikke nødvendigvis behøver at være de ældre fyre. Da jeg gik i 9. klasse havde jeg lidt kørende med en, der var et år yngre. Mine veninder synes det var skørt at vælge en, der var yngre og ikke ældre.
Men du gør intet forkert. Du kan bare være dig selv, så skal det nok gå. Og hvem ved, måske er der en af pigerne fra din årgang eller måske årgangen under dig, som har et godt øje til dig.
Jeg håber, at det hjalp lidt med at belyse problemstillingen.

  • BareMig, Pige, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat