Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Pigen

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg syntes at du skal gå ud fra dit hjerte. Du virker som en sød og fornuftig dreng som måske bare er bange fro at få et nej. Hvis jeg var dig ville jeg forklare hende hvad jeg følte for hende og ikke gemme på de følelser hvilket jeg tror bare ville gøre det endnu mere besværligt. Så vil du måske hele tiden gå rundt og spekulere over det hvor det nok ville bare være bedre at sige det som det er. Desuden tror jeg ikke det ville være en god ide at blande veninden ind i de det det er mellem dig og dit crush.
kh mig 🙂

  • Anonymous, 15 år

I starten vil det være lidt akavet at gå i den samme klasse men efter lidt til vil det være bedre, du kan også prøve at spørge hendes bf hvad hun er
interessant i. Du kan starte med at skrive til hende på fx, socialemedier.

  • laur215f, 14 år

hej jeg er 15 år gammel et godt råd start roligt med at spørgom i kunne være sammen idag måske ud og se film eller være i tivoli og så spørg hende ud på en date og spørg hende der

  • Anonymous, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat