Brev

Pigen fra parallelklassen

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hvis jeg skal være ærlig så synes jeg bare at du skal prøve at snakke med hende eller prøve at skrive lidt mere med hende men lad være med kun at skrive om aftenen! Det kan få hende til at tro at du prøve at bruge hende
Mvh anonym

  • Anonym, Pige, 13 år

Hej dreng.

Jeg ved godt det kan være svært, jeg stod i samme situation med min bedsteveninde og vi stod nærmest og sloges over ham, men den fejl skal du ikke lave.

Du kan skrive til hende “hvad laver du” for på den måde føler hun sig mere interesseret i dig. Og hvis du virkelig kan lide hende så, Go For It!

  • Anonym, Pige, 12 år

Piger kan godt lig at du er dig selv så er det lige meget hvor meget selvtillid eller hvor megt selvtillid du ikke har.

  • Pige på 13, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat