Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Pigen fra klassen

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg ville nok gøre det at jeg prøvede at snakke kærlighed og følelser og lyst og sådan med hende, bare helt neutralt. Det er nemt at komme til, man snakker jo tit om drenge osv. Så kan du prøve at spørge ind til om hun evt. kan blive tiltrukket af piger og evt. røbe at det kan du. Hvis du finder ud af at hun synes det er klamt eller noget så skal du nok ikke gå videre. Men hvis du finder ud af hun godt kan blive sexuelt tiltrukket af piger så kan du måske snakke videre om emnet. I kan evt. også se en film sammen hvor piger bliver forelskede i hinanden eller noget og så kan du starte en samtale ud fra det. Til slut vil jeg bare lige sige at det er helt naturligt at ha lyst og kysse en veninde!

  • BP, Pige, 15 år

Hej 🙂
Jeg er 100% enig med hende der også har skrevet. Prøv måske at starte med at holde hende i hånden, spøg hende om hun vil med hjem til dig. Hvis hun siger ja så hvis i skal gå hjem så tag hendes hånd. Hvis det nu er at der begynder at komme lidt i mellem jer så måske snak med hende om det. Sig dine følelser til hende. Hvis hun har det på samme måde så måske kys hende det kommer self an på om stemningen er der til det.
Held og Lykke💛

  • Held og Lykke💛, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat