Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Pige i nød

Hvad skal man gøre

hvis man har noget med en

men man ved at personen

skriver med andre piger også💔

har virkelig brug for hjælp

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

Hej.
Jeg var i præcis samme situation som dig, min kæreste dengang sagde han elskede mig men han skrev stadig med andre piger. Det jeg gjorde var at jeg sat ham ned og fortalte ham hvordan jeg ikke havde det så godt med at han skriver med andre piger, men det kunne han ikke forstå og blev meget sur over jeg sagde det. Jeg valgte så at få ham til at vælge mellem mig og de andre piger, han valgte så dem og vi endte med at slå op.

Hvis den person du har noget med virkelig elsker dig eller holder af dig virkelig meget og han ved i har noget seriøst kørende så ville han ikke gøre det. Jeg vil råde dig til at tage en snak med ham og hvis han skal være et lille barn over det så skal du bare smide ham ud af dit liv for han er ikke den for dig, hvor meget det så gør ondt. Hellere gøre det tidligt end til det er alt forsent fordi så er det dig der ender med at være sårede mest.

Jeg håber i får det løst💞

  • Anonym, Pige, 16 år

Hej
Jeg kan høre du er havnet i lidt dum situtation men hvis DU godt kan lide han så prøv at skrive endnu sødere beskeder

Hilsen prøver at hjælpe

  • Prøver at hjælpe, Pige, 14 år

Dude drenge er nemme nu hved jeg ik hvordan du ser ud men skriv. Næsten ingen drenge siger det videre og vil bare gerne have en pige og vis han ikke siger ja skal han nok være respekt fuld. Go for it

  • Lonely boy, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat