Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

pige fra klassen

hvor kan jeg snakke/vise interesse for en pige fra klassen

uden at virke for stalker eller offensiv?

Dreng, 17 år
Svar fra andre

Børn

Her mit råd.
Du kan starte med at blive venner med hende, du kan prøve og være lidt sammen med hende både i og udenfor skolen, den måde jeg mener sammen på, er at man snakker sammen, eller laver andet hyggeligt, fx se en film, spille et spil, men prøv så måske to eller tre måneder at i har været venner, så prøv at give små komplimenter, fx du ser godt ud idag, du er sød, dejlig, smuk eller fantastisk, du har en flot kjole/T-shirt eller hoodie, eller hvad hun ellers har på af tøj, altså uden på. Mens du spøger hende om sådan noget, så prøv og hver dig selv. Du kan også prøve med at give hende små gaver som viser du kan lide hende, men uden du viser med det samme at du er vild med hende, det kunne fx være du have lavet et armbånd, halskæde, eller øreringe hvis hun går med det, men prøv også at du ikke er for tæt på hende som kæreste nu vil være, det jeg mener, du skal forestille dig hun ikke er en magnet og du er metal som sætter sig fast på en magnet, det kan godt være lidt mærkelig, synes mange piger, også har du sikkert vist du er lidt lun på hende eller hvad man kalder det, du kan prøve spøger indtil hendes interesser, så som, hvad er dit ynglings dyr, sang, mad, alt sådan noget, men prøv og gøre det på en vennemåde, og ikke kæreste måde, når der er gået nogle måneder, og du kender hende så godt som du kan, kan du prøve og fortælle dine følelser for hende, men prøv og sige det på en stille og rolig måde, så det ikke bliver indviklet for jer begge eller akavet, men du kan prøve og skrive til hende når der er gået nogle måneder og du kender så godt som du kan, så kan du fx skrive, Hej. Kan vi være sammen, hvis hun skriver ja okay, eller hvad hun skrive, og hvis det er hjemme hos dig, kan du have lidt snacks fremme og noget at drikke, når hun så er kommet, kan i gå der ind hvor du har planlagt i skal være, når i begge har sat jer ned, kan du tilbyde hende nogle snacks eller noget drikke, hvis hun så spøger, hvad ville du, siden du spurgte om vi kunne være sammen, eller hvad hun nu ville sige, så kan prøve at sige, jeg har noget jeg gerne vil sige til dig, men inden jeg siger det, lover du at lade hver med at blive sur, ked af det eller hvad hun ellers kunne blive som kunne gøre dig ked af, hvis hun så har sagt ok, så kan du prøve at sige noget i den her stil, det jeg vil sige er, at…………………….jeg…………………….er………………………..vild……………………..med……………………………dig/forelsket…………………………i……………………..dig. Det kan godt være svært og få sagt, men det kan være der hjælper og få det sagt, næsten når hun lige er kommet hjem til dig, og i er gået der hen i skulle. Håber du kan bruge mit råd.

Er selv pige, så har prøvet skrive lidt om hvad piger måske ville kunne lide, men det skifter fra person til person hvad de kan lide.

  • J, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat