Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Pige flirting?

Hej jeg er startet på en ny skole (6 dage)

Og folk begynder at fortælle mig at en pige flirter med mig fordi hun lige tog sit hår tilbage da jeg kiggede på hende

Det jeg enlig vil have svar på hvordan flirter piger og hvordan ved jeg det ?

Hilsen den forvirrede

Dreng, 13 år
Svar fra andre

Børn

Bare fordi en pige tager håret tilbage imens du kigger, betyder ik de flirter med dig. Det kan betyde mange ting. Og det svært at vide hvornår en pige flirter med en. Piger er meget kompliceret tro mig det er de. For at vide om en pige flirter med dig – kan fx være at de kigger meget på dig. Eller at de ikke rigtig ved hvad de skal sige når du siger noget til dem. Eller at de griner af noget du siger som overhovedet ik er sjovt. Men det svært at vide om de flirter med en. Jeg er en pige, og jeg flirter nu heller ik med nogen. Men det er svært at se. Men det mere med følersene kærligheden er. Men du kan måske begynde at snakke med hende også kan du jo se om hun flirter med dig eller er vild med dig, men hvis hun er sådan rigtig vild med dig er det tydeligt at se!

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat