Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Pige eller dreng?

Hej.

Jeg har en kæreste (som er en dreng)

og jeg elsker ham.

Men jeg er blevet forelsket i en pige jeg har mødt.

Jeg elsker dem begge lige højt,

og jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal gøre.

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

Hej
Det lyder som et stort dillema
Det vigtigste er, at du lytter til dig selv og er ærlig overfor for dine følelser. Hvis du har en forælder eller ven/veninde el. du stoler på, kan du evt. sige det til ham/hende. Du kunne også udforske din seksualitet, hvis du føler det ville hjælpe.
Hvis du slet ikke kan beslutte dig, kunne det være en ide at fortælle pigen eller din kæreste, hvordan du har det med situationen.

  • Anonym, Pige, 15 år

Enig med den anonyme pige ovenover. Det hjælper at tale med nogen om det og så hjælper det at udforske sin seksualitet. Det gjorde jeg selv da jeg stod i samme situation for ca halvandet år siden. Jeg lavede en soveaftale med pigen og vi blev enige om at udforske og jeg blev bare SÅ meget klogere på mig selv. Drengen måtte jeg ikke sove med for mine forældre, det var jeg godt klar over. Men vi lå så lidt under et tæppe en eftermiddag og udforskede. Jeg fandt i hvert fald ud af at jeg ser en dreng som min partner, men at jeg jeg også har brug for intimiteten med en pige. Så mig hjalp det i alt fald at udforske

  • pige xy, Pige, 16 år

Jeg tænker dog det er vigtigt du spiller med åbne kort overfor din kæreste. Fortæl ham du er i tvivl og fortæl ham om dit crush på en pige. Du kan nok fornemme på ham om det er ok at prøve at gå lidt videre med pigen. Mange drenge synes ikke det er så slemt hvis deres “rival” er en pige og måske kan han akceptere at du prøver det for at blive klogere på dig selv. Nogen drenge synes også bare det er sødt hvis piger er sammen. Hvis hna er ok med det kan du jo så prøve at gå i seng med pigen og se om det er noget og så ta en beslutning. Held og lykke med det.

  • Helpful girl, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat