Brev

Pige

Hey folkens

Jeg ville lige høre om i har nogle råde til

hvordan jeg kan vide om mit crush kan lide mig

Hilsen dreng på 12

Dreng, 12 år
Svar fra andre

Børn

Hej dreng på 12.
Nu ved jeg ikke om du er sådan en som er meget forsigtig eller om du godt tør tage chancer?🤔
Men jeg tænker at du skal prøve at få hendes opmærksomhed (hvis det da er en pige).
Jeg ved af egne afaringer at piger godt kan lide at tale om dem selv. Spær ind til hende – Hobby, familie, ferier osv.
Vis hende at du er interesseret i hvad hun laver. Du kunne også se om i kunne komme i gruppe sammen i skolen.
Det r det bedste råd jeg har til dig.
Held og lykke 🙂

  • Alles ven, Pige, 12 år

Hej dreng på 12.

Uha, den er svær. Det er jo meget forskelligt fra person til person hvad de kan lide at tale om, men noget at det vigtigste er at du taler om det der sker NU.

Altså du skal ikke spørge om hun har søskende eller spørge hvad hendes forældre arbejder med. Hvis der nu sker noget drama i jeres klasse så tal om det, hvis der er en eller anden god film der kører så snak om den.

Forstår du hvad jeg mener? Det er mest fordi en samtale meget hurtigt dør og man begynder at snakke om vejret når man så har fortalt om hvad ens grandonkel arbejder med.

Held og lykke!

  • Anna, Dreng, 14 år

Hej dreng. Der er mange andre end dig som har det problem, men nu er det jo sådan at mange folk her på jorden godt kan lide at tale om sig selv ( ; så prøv at spørg lidt indtil personen, du skal selvfølgelig kun spørge om ting du ikke ved i forvejen, jo mere i får snakket sammen, jo mere lære i om hinanden, så kan det jo være du finder ud af at de ikke lige er din type, eller omvendt! Hvis du er modig nok kan du jo spørge om i skal være i gruppe sammen i skolen eller sådan noget, så kan det jo være i begynder at snakke om hvem i kan lide osv…(; men mit bedste råd er: vær dig selv (:

  • Kloge åge, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat