Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Pause fra forhold

Hej.

Min kæreste og jeg, valgte at “gå fra hinanden, efter 1 år og 10 måneder sammen..
Vi har siden hen, stadig skrevet sammen, været sammen, sovet sammen, og stadig sagt hvor højt man elsker hinanden. Der var bare nogle ting, vi skulle finde ud af. Og vi ville egentlig gerne prøve igen.

Han var ikke klar, men det var jeg. Så jeg ventede på ham.

Her den anden dag sagde han så, at han ikke ville vente mere. Så nu er vi sammen igen.
Vi ville oprindeligt have 2 årsdag, i december og jeg er i tvivl om, om vi stadig har det. Eller om man “starter forfra”.
Hvad ville i mene?

Vi venter et stykke tid, med at sige til venner/familie at vi er sammen igen, for hvis vi så ender med at sige, at vi ikke fungere, er der ingen grund til at de er blandet ind i det.

Hvilken dato vil i mene vi har årsdag? Den oprindelige dato = 2 år, eller den “nye” dato = starte forfra

Pige, 18 år
Svar fra andre

Børn

Hej Pige på 18
En fodboldkamp er ikke slut, når der er halvlej, så hvis I gider at have 2-årsdag, så er det nok fair. I var stadig i en type forhold, så det må være OK.

  • Doxx, Dreng, 15 år

Enig med DOXX, i skrev jo stadig sammen osv. Har selv fødselsdag på skudår, og min rigtige fødselsdags dato kommer kun hver 4 år, så selvom det ikke er 100 procent min rigtige fødselsdag holder jeg der bare dagen før. Så synes egentlig det er ligemeget hvornår i holder det, så længe det føltes rigtigt. Men måske hold det i december, for det lyder som om i har brug for en romantisk dag sammen, for ligsom at starte forholdet op igen.

  • Qukliku, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat