Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Passer det

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Ja det passer tror jeg

  • Anonym, amonguser, 23 år

Hej kære medmenneske først og fremmeste vil jeg gerne sige tak for det fine brev. Vigtige ting ved at man skriver med en person, og de siger at de ikke skriver med andre end dig. Derfor skal du for gudsskyld tjekke snapscore, se om den stiger eller ej, for det andet stalk deres sociale medier total fuldstændig. Det er mit råd.

  • SOS hjælp, Biponær, 16 år

For det første syns jeg du lidt for ung til at ha noget med en snart 17 årig. Bar min mening. Men ik for at male fanden på væggen men, skrev selv med en 15 årig engang og han var så sød og så sindsygt lækker. Han var også meget interesseret i mig og sagde de sødeste ting, så jeg bare følte mig som hans prinsesse og jeg stolede blindt på ham. Men han var den største player jeg nogensinde fkn har mødt. Ville sove hjemme hos andre piger, hænge ud med dem osv. Imens vi havde skrevet. Og ku mærke at han kun ville noget seksuelt med mig. Det skete ik for droppede ham. Så pas lidt på for du ska tænke at han er laaangt mere foran end dig når det kommer til at være sammen, altså han vil nok gerne have sex osv. Nu kan jeg jo absolut ik sige noget for kender ham ik, men det stort set det eneste drenge i den alder har i hovedet. Men hvis du selv er klar på det go for it<33
Men ville passe lidt på.
Drenge ka godt være ret manipulerende
Ved godt det ik svarede på dit spørgsmål men bare et godt råd

  • Pige 13 år, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat