Brev

Forelsket

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hvis han ender med at blive kærester med “din værste fjende”, må du altså ikke blive vred på hverken ham eller hende.
I kan jo nå blive venner i “værste tilfælde”

  • Anonym, Pige, 16 år

jeg vil sige at måske skal u prøve at blive venner med nogen af hans vener så i har fælles venner. For så kan det være i kommer til at være mere sammen og så lære han dig måske lidt beder at kende og så kan det være han måskekan lide dig. Men uanset hvad må du ikke blive vred du på hverken dit crush eller din fjende for de kan ikkegøre for deres følser

  • anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat