Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Overtænker for meget?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Der er ikke noget bedre end at være forelsket. Man flyver på en lyserød sky og alt er godt. Men dit problem ser vist ud til at ændre nuancerne en smule. Jeg forstår dig godt. Men så længe han er sammen med dig og i snakker sammen, så er alt godt søde. Du skal ikke bekymre dig så meget. Og hvis I en dag går fra hinanden, så giv dig selv lov til at være ked af det. ❤️❤️‍🩹

  • Rådgiveren, Pige, 11 år

Syntes du skal skrive det til ham! ‘Hey overtænker ret meget og kan virkelig godt lide dig.. tænker meget på dig, og hvis du ikke svare mig, føler jeg at det mig som er dum.. self ikke fordi du hele tiden skal være klar til at svare men kan bare virkelig godt lide dig!’ jear undskyld dette kommer fra en på 12 år.. men gad bare at prøve at hjælpe så godt som muligt!❤️

  • Sofia som hjælper alle!🫶🏼, Pige, 12 år

At over tænke er aldrig fedt, Og især ikke hvis det går og ødelægger din dag. Og ens hoved kan virkelig være irriterende når det ikke samarbejder med en.
En ting der hjælper mig når tankerne slipper løs, er at huske på at nu slipper min hjerne ud med en masse tanker som ikke er rigtigt.
Og sige til sig selv nu begynder jeg at over tænke, Og det får mig altså ikke nogen vegne. Men ja det kan nogle gange virkelig godt at anerkende at nu over tænker man, så man ikke begynder at tro på det.
Kh a

  • A, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat