Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Overnatte hos ham for første gang..!

Hey

da jeg skal overnatte hos en

jeg har skrevet med

og vi er tæt på at bliver kærester…

føler jeg mig ret usikker på

hvad man skal gøre og sige for

at det ikke bliver akavet..?

Hvis jeg kunne få nogle gode råd

eller en histore fra jeres egen oplevelse

af første gang i sov hos en dreng

og hvad der gik igennem jeres tanker,

ville det være fantastisk! 🙂

Pige, 15 år
Svar fra andre

Børn

Årh, det så dejligt, når man sover med en man har følelser for. Du skal bare være dig selv, skal i begge to. Sæt en film på evt. Og bare put med hinanden. Nu i ældre end jeg var, så husk kommunikation, tal om jeres forventninger. Drenge i den alder, tænker rigtig meget på sex, så trust me når jeg jeg siger, at hvis i tæt på at blive kærester, så tænker han afgjort også på, hvordan han kan få sex med dig, og det synes jeg ikke i skal første gang. Hvis du enig, og skal du bare sige du ikke er klar til det, rør han dig mellem benene, og kan du ikke lide det, så kryds dine ben, og fjern pænt han hånd så han ved det et nej. Alt kan være akavet i starten, men i akavet sammen, husk det. Bar nyd hinanden.

Første gang jeg sov sammen med en dreng, der var jeg 12 år. Vi så en film, stille og roligt kom vi tættere ind på hinanden, og til sidst lå jeg og puttede med mig hoved på hans mave, mens han kærtegnede mit hår. Det var dejligt, og førte stille til det første kys, men vi lavet ikke noget seksuelt.

Den dreng er i dag min mand, vi gift, har en datter på vej til 2 år, som skal være storesøster til en pige om et par måneder. Så jeg fandt prinsen på den hvide hest tidligt i mit liv, og vi lykkelige sammen.

I skal bare tag alt stille og roligt, der er Inge Pres og intet i skal nå. Held og lykke søde. ❤️

  • A, Pige, 22 år

Der behøver ikke ske noget som helst. Bare vær som du plejer og tænk ikke meget over det. Men hvis du virkelig kommer til at ske noget…mere, så vær sikker på du gerne vil og også om han vil og respektere dig.

Jeg har overnattet hos mine venner (Som er drenge) mange gange og de tænker ikke noget om det. Vi deler endda seng! Vi tænker ikke noget om det. Det er rimelig normalt og det er ok at være nervøs hvis det er første gang at overnatte hjemme hos en dreng.

Håber dette hjalp en smule

  • Anonym, 16 år

Det kan være meget godt lige at få banen kridtet af inden I skal sove hvis I skal sove i samme seng. Det kan sagtens være at han tænker at der ikke skal ske noget men når I så ligger der og hvis du ser godt ud og han så mærker varmen fra din krop kan der nemt ske det at han får rejsning nede i underbukserne og gerne vil noget. Så det er rart hvis I på forhånd får aftalt hvor langt du vil gå. Lav gerne helt præcise aftaler for hvad han må og ikke må.

  • Abigail, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat