Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Crush

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Prøv at tage det ét skridt ad gangen. Fokuser på at blive bedre venner først. Man bliver ikke forelsket natten over. Det tager tid og man må have tålmodighed. Bare blive ved med at gøre hvad du gør. Hvis at du godt kan lide at være sammen med hende og hvis føelsen er gensidig så er det da bare smadderfint. Hvis hun ikke virker interesseret så må man bare respektere det og komme over hende. De fleste forelskelser i 6. klasse er ikke så intense så mit bedste råd er bare at tage det roligt og se hvor vejen fører hen

  • Anonym, Pige, 16 år

Bare fordi at hun rykker et andet sted hen betyder det ikke at hun ikke kan lide dig. Jeg tør ikke at snakke til mit Crush så hver dag håber jeg bare at han snakker til lige meget hvad det bare et eller andet

  • Anonym, Pige, 12 år

Du skal ikke “prøve” du skal bare være dig selv, så falder hun automatisk for dig. Som den DU er ❤️

  • Bare mig, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat