Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kærlighed

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej dreng på 14

Hvor er du bare heldig, at der er en, der siger, de kan lide dig. Det eneste jeg har prøvet var nogen der spurgte mig ud fordi jeg var stærk.

Jeg syntes, du skal prøve at hænge ud med hende og lære hende at kende. Du kommer til at fortryde det, hvis du ikke gør noget.
For hvad nu hvis hun er dit livs kærlighed, og du aldrig talte til hende? Men kun hvis du også har lyst.

  • Dreng, Dreng, 14 år

Hej,
jeg forstår fuldstændigt hvad du mener. Har selv prøvet at komme sammen med nogen alt for hurtigt, uden at jeg rigtigt havde lært personen at kende. Hvis du er interesseret i, at lære hende bedre at kende, synes jeg, at du skal prøve at være sammen med hende i fritiden. Jeg forstår godt hvis du tror det bliver for akavet, men jeg synes du skal prøve det. Hvis du ikke kan lide hende, så snakker du med hende om dine følelser. Men du skal ikke tvinge dig selv ud i noget, som du ikke har det godt med.

  • k, Pige, 15 år

Det kan godt føles overvældende, men prøv at hænge ud så low-key som muligt og bare snak og hyg jer som om I var venner. Hun er også bare et normalt menneske som dig, så tag den med ro og hav modet til at mødes med hende og rent faktisk lære hende at kende

  • G, Dreng, 21 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat