Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Opmærksomhed fra drengene

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

ikke være jaloux. Jeg havde en periode hvor jeg fik 0 opmærksomhed fra drengene (jeg havde en dårlig personlighed & var emo) nu er jeg blivet pænere og mindst 2 drenge adder mig på Snapchat i ugen, drengene fra min klasse skal hele tiden snakke med mig, det er meget Nice men også lidt ireterende. Ikke for at blære mig, men din personlighed og stil gør meget 🙂 – Du kan også selv prøve at snakke med drengene, har selv en super god drenge ven, og så for man jo også lidt opmærksomhed fra hans venner 😆 Kh en Pige

  • Anonym, Pige, 12 år

Hej pige.
Havde en fase hvor jeg havde det PRÆCIS som du beskriver!!!!
Jeg kan forstå hvad du ser i det!

Men her nogle råd:
1. Hæng ud med piger, der hænger ud med drengene
2. Prøv at tage tøj på, som du føler dig tilpas i
3. Du kan jo også prøve at snakke med drengene (De behøver jo ikke komme til dig)
4. VÆR DIG SELV!!!

  • 😜, Pige, 14 år

hej pige jeg ved godt hvordan du har det har det også lidt sådan altså med at alle mine veninder for opmærksomhed fra drenge og er kærester med dem og det vil jeg også men det skal nok komme efter er min bedste veninde flyttet skole er de “popolære” drenge begyndt at snakke med mig og der en en som jeg er begyndt at syntes er ret sød men ved bare ikke om det kunne være noget altså han er sød og pæn og ja tenker ret meget på ham når jeg er hjemme men som jeg ville sige skal det nok komme

  • pige der håber kunne hjelpe, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat