Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Online kæreste

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
Jeg er selv 13
Jeg havde også engang en online kæreste
Jeg var virkelig In love men vi er ikke sammen længere
Det kan være du kan snakke med en der ikkeer din forældre fx. En moster eller Onkel og så kan de være med når i måske en dag skal mødes
Håber mit svar kan hjælpe dig

  • Ostepops, Pige, 13 år

Hej, jeg har været ude for præcis det samme da jeg var 15 og var i et langdistanceforhold med en fra USA. Alt som jeg kan give dig af råd er at tænke på fremtiden og om du ser at i to på noget tidspunkt i fremtiden kommer til at se hinanden i virkeligheden, med det sagt så sikre dig at personen du er sammen med udgiver sig for at være den de siger de er da man aldrig ved hvem der kan stå bag en profil nu til dags.

mvh s

  • s, Pige, 17 år

Det er oki doki at snakke med folk på nettet, bare man har styr på sine forholdsregler(hvilket det lyder som om at du har)

  • Dreng, Dreng, 23 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat