Brev

Online kæreste

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hold kontakt lisom Mille siger

  • Ida, Pige, 15 år

Jeg har selv prøvet et langdistanceforhold. Jeg mødte en dreng ved et fodboldstævne, men vi boede i hver sin ende af af landet. Det gik ok i starten men seksuelt blev det for svært selv om man kan klare nogen ting på Skype. Til sidst var vi nød til og bryde så jeg kan ikke anbefale langdistanceforhold. Om andre kan få det til og fungere ved jeg self ik.

  • Mira, Pige, 13 år

Jeg har haft flere langdistanceforhold, med flere forskellige aldre både piger og drenge. Så vi aftalte at holde kontakten, alle fandt dog en ny fordi de ikke gad langdistanceforhold. Hvis du er sikker på at det er hende så bliv ved med at holde kontakten og skriv med hende hver dag,en dag så aftal at mødes

  • Amalie, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?
Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere
Chat
Chat