Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Online kæreste

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hold kontakt lisom Mille siger

  • Ida, Pige, 15 år

Jeg har selv prøvet et langdistanceforhold. Jeg mødte en dreng ved et fodboldstævne, men vi boede i hver sin ende af af landet. Det gik ok i starten men seksuelt blev det for svært selv om man kan klare nogen ting på Skype. Til sidst var vi nød til og bryde så jeg kan ikke anbefale langdistanceforhold. Om andre kan få det til og fungere ved jeg self ik.

  • Mira, Pige, 13 år

Jeg har haft flere langdistanceforhold, med flere forskellige aldre både piger og drenge. Så vi aftalte at holde kontakten, alle fandt dog en ny fordi de ikke gad langdistanceforhold. Hvis du er sikker på at det er hende så bliv ved med at holde kontakten og skriv med hende hver dag,en dag så aftal at mødes

  • Amalie, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat