Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Om mit crush🥺

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej kan forstå på dit brev at du har et crush og at det hele er lidt svært med det der kærlighed men du er kun ti og jeg tænker ikke at du er klar til et rigtigt forhold men prøv og snak med din ven om de har noget sammen og hvis de har kan du bare prøve at snakke lidt med hende og blive venner
Håber det hjalp

  • Anonym, 16 år

Hej dreng på 10.

Du skal da bare begynde at tage kontakt til hende. Spørg hende om hun vil med hjem til dig og få kage og se film, film er altid en god ide så behøver man ikke at tale sammen.

Jeg tror ikke hun flirtede med din ven når hun lige har sagt at hun gerne vil have dig som kæreste i 7 eller 8.

Held og lykke!

  • Ebebne, Pige, 14 år

Hej. Jeg ved godt mit kommende råd er (på en måde) en smule irriterende, men hvis du ikke føler at du spiller sej og du virkelig bare er dig selv så skal du ikke ændre dig selv – selv hvis det er den eneste måde at få hende på. Derimod hvis du godt kan se at du spiller lidt sej, så prøv at skru’ lidt ned for det. Det kan være hun vil synes det var ret fedt at du lyttede til hvad hun sagde. Jeg vil dog ikke sætte hovedet alt for højt op efter at i bliver kærester i 7. eller 8. klasse, da der alligevel kan gå 3-4 år endnu før i er der, og der kan ske MEGET på den tid.

Men det lyder til hun godt kan lide dig, så undgå at skrive alt for meget til hende hvis hun ikke svarer, og prøv bare at fortsæt med at være den du er.

  • Anonym, Dreng, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat