Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Må jeg gå efter den fyr jeg kan lide

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Heeey girl… Hvis jeg var dig ville jeg tænke over hvem der er vigtigst for mig og hvem jeg ville kunne se længst tid være i min fremtid… Venner kommer og går, kærester kommer og går, så det er vigtigt at tænke på hvem der betyder mest for dig og hvem du iværksætter mest

  • Jeg er her for dig, Pige, 17 år

Hejsa, jeg har altid synes at det der med at man Ik må gå efter den samme fyr er dumt. Man kan ikke selv kontrollere hvem man for følelser for. Gå efter ham, og hvis han vælger hende den anden må du sige pyt. Og hvis han vælger dig må den anden pige bare acceptere at han er mere interesseret i dig. Hvis du kigger på det fra drengens perspektiv, er det lidt som om hvis du gerne vil ha den dreng, men hans ven er forelsket i dig så derfor kan i Ik få noget. Det jo for dumt. Så jeg sys bare at du skal gå for ham og acceptere hvad hans valg bliver.

Håber det hjalp❤️

  • Pige 14 år, Pige, 14 år

halløj, altså det er jo ok at du kan lide ham men drengen skal selv vide hvem han bedst kan lide som kæreste. hvis han så vælger hende den anden må du sige til dig selv at det er ok. så find en ny!! <3

håber jeg hjalp dig <3

  • lover_girl :), 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat